Jimelly’s is opgestart in 2010, na 7 jaar werd het dus hoog tijd om onze eigen blog op te starten!

Het gaat de ideale manier zijn om onze klanten op de hoogte te houden van wat er precies allemaal achter de schermen gebeurd. De bedoeling is om elke maand een kleine update te geven over onze werkzaamheden.

Veel leesplezier!

Geboorte van een tweeling

Jimmy & Kelly, de twee oprichters van Jimelly’s, zijn op 15 juli 2016 papa en mama geworden. Eéntje is geentje dacht Jimmy en het is een tweeling geworden: Axl & Lex. Ze werden echter een maand te vroeg geboren, dus had wel wat gevolgen voor de planning van Jimelly’s.

Alle bestellingen die reeds geplaatst waren werden uiteraard uitgevoerd, maar het bestelformulier werd tijdelijk van de website gehaald en de jaarlijkse vakantie van Jimelly’s werd vervroegd.

Nu de routine met de twee kinderen er een beetje inzit kan Jimelly’s dan ook terug van start gaan! Vanaf zaterdag 27 augustus kan je het Jimelly’s team weer op de baan tegenkomen met lekkere ontbijtmanden! Voorlopig gaan we echter wel enkel leveren in het weekend, op feestdagen en op officiële brugdagen. Onze dagelijkse leveringen gaan we zo spoedig mogelijk terug heropstarten.